Litteraturcafé om Johannes Jørgensens univers

10.10.2017

Haslev Kirkes Litteraturcafe åbner denne sæson fredag d. 27. oktober kl. 19.30 i Kirkehuset med besøg af Stig Holsting.

Aftenens indhold er den afdøde forfatter Johannes Jørgensens forfatterskab, som tæller mere end 80 titler. Stig Holsting er formand for Johannes Jørgensen Selskabet og dermed en af de mest kompetente foredragsholdere, når der gælder Jørgensens forfatterskab.

Tilhørerne vil blive taget med på tur gennem ungdommens små eksistentielle romanerover bekendelsesskrifter af  selvbiografisk karakter, og så vil der blive lagt særlig vægt på ”Mit livs legende”, der er Johannes Jørgensens selvbiografi, og som anses for at være en hjørnesten i dansk erindringslitteratur. Jørgensens forfatterskab er præget af en stadig søgen efter mening i det religiøse univers.

Undervejs vil der være pause med traktement. Og efter pausen er der mulighed for spørgsmål og debat. Prisen for deltagelse er kr. 80,-, som betales ved indgangen, og enhver er velkommen – der er ingen forhåndstilmelding.