Litteraturcafé d. 17. november om Jakob Ejersbo

07.11.2017

Haslev Kirkes Litteraturcafe indbyder fredag d. 17. november kl. 19.30 til en aften om Jakob Ejersbos forfatterskab. Journalist og forfatter Rune Skyum-Nielsen fortæller om sin portrætbog om Jakob Ejersbo, ”Jakob var her”, som udkom i efteråret 2016.

Rune Skyum-Nielsen vil fortælle om tilblivelsen af bogen, hvordan det tog ham seks år at komme til bunds i den afdøde forfatters hemmelighedsfulde liv, og researchen gik ikke bare til Nordkraft-byen Aalborgs underverden, den førte også til Tanzania – ned i tan-zanitminerne, ind i storbymørket, ud på savannen og hele vejen til toppen af kontinentets højeste bjerg, Kilimanjaro. Undervejs vil der blive læst op fra afgørende passager og vist billeder fra Ejersbos 40 år korte liv, blandt andet af de mennesker, som inspirerede bøgernes virkelighedsnære karaktergalleri.

 

I pausen vil der være traktement med ost, pølse, vin og en kop kaffe. Og derefter går foredraget videre med mulighed for spørgsmål. Prisen for deltagelse er kr. 80,- og der er ingen forhåndstilmelding.

Del dette: