Idéer i en stille tid fra kirke- og kulturmedarbejder Anette Hinge

I denne tid hvor vi ikke kan være sammen som vi plejer og har lyst til, er der alligevel mulighed for at glæde hinanden, både dem vi er sammen med derhjemme, og dem vi savner at være sammen med.

Nedenfor har jeg samlet lidt forskellige videoer og forslag til aktiviteter, så det er bare med at komme igang :-)

• Send et krammekort til én du savner, se instruktionsvideo: klik her
  • Lav en quiz-jagt på kirkegården, se video: klik her
  • Lav dekorationer af hjemmelavet selvhærdende ler: klik her
  • Tegn eller mal en "det bliver godt igen"-regnbue og hæng op i dit vindue: https://www.haslevkirke.dk/?file:451498
  • Hvis man har brug for idéer til hvad man kan foretage sig i naturen, så kan jeg varmt anbefale at følge denne facebookside: klik her

Genbrug dine æggeskaller

- Brug æggeskallen som vase, til de forårsblomster du plukker

- Brug æggeskallen som lysestage. Tag et fyrfadslys. Fjern vægen og læg den ned i æggeskallen. Smelt        stearinlyset i en gammel metalsuppeske eller gryde og hæld det derefter over i ægget. For eventuelt din mor eller far til at hjælpe dig med dette. Tip: kog æggeskallen før du støber lyser heri. Kog det med løg (gul) eller kaffegrums (lysebrun), eller mal det selv med vandfarver.

- Brug æggeskallen til at så karse i. Tegn et sjovt ansigt på æggeskallen, og lad nu 'håret' gro.

- Brug æggeskallen til forspiring af basilikum, gulerødder eller andet du har liggende. HUSK at prikke to små huller i bunden af ægget, så vandet kan løbe fra.

Inspiration til aktiviteter