Konfirmationer i 2019

Konfirmationer i Haslev og Freerslev Kirke foråret 2019

Disse konfirmationsdatoer og oplysninger gælder for elever, som bor i Haslev og Freerslev Sogne. Elever fra andre sogne må søge oplysning i deres eget hjemsogn. Uanset hvor man bor, bliver man i udgangspunktet konfirmeret i det sogn, hvor man bor.
Med ”nuværende” menes klassen, hvori eleven går i skoleåret 2017-2018.

Haslev Kirke:

Sofiendalskolens læseklasse, Ø-klasse, Skolen Ved Skoven, Bråby Heldagsskole og andre specialklasser: Lørdag den 23. marts kl. 12.30 (Anne Rydahl Nielsen)

Sofiendalskolens nuværende 6A: Søndag den 14. april kl. 9.30 (Anders Damkjer)
Sofiendalskolens nuværende 6B: Søndag den 7. april kl. 9.30 (Margith Pedersen)

Nordskovskolens nuværende 6A: Søndag den 14. april kl. kl. 11.30 (Anders Damkjer)
Nordskovskolens nuværende 6B: Søndag den 7. april kl. 11.30 (Margith Pedersen)

Privatskolens nuværende 6A: Lørdag den 6. april kl. 9.30 (Ole Bjerglund Thomsen)
Privatskolens nuværende 6B: Lørdag den 6. april kl. kl. 11.30 (Solveig Ståhl-Nielsen)

Vibeengskolens nuværende 6A, 6B og 6C – for de elever, der bor i Haslev: Lørdag den 13. april (Bo Scharff og Ole Bjerglund Thomsen). Det præcise konfirmationstidspunkt på denne dag tilgår, når man kan se, om der bliver to eller tre konfirmationsgudstjenester, dvs. efter klassedannelserne i august 2018.

For Vibeengskolens og Nordskovskolens elever, som bor i Førslev, Bråby og Teestrup, er konfirmationerne henholdsvis fredag d. 17. maj i Bråby, lørdag d. 18. maj i Førslev og søndag d. 19. maj i Teestrup, alle dage kl. 11.00 (Solveig Ståhl-Nielsen). For elever bosiddende i Terslev gør det samme sig gældende, få datoen ved at kontakte Terslev Kirke.

Freerslev Kirke:

Konfirmander med tilknytning til Freerslev: Bededag, fredag den 17. maj kl. 10.30 i Freerslev Kirke

Indskrivning:

Indskrivning til konfirmation finder sted den 6. og 7. juni 2018 mellem klokken 16.00 og 19.00.