Konfirmationer i Haslev og Freerslev Kirke foråret 2020

Disse konfirmationsdatoer og oplysninger gælder for elever, som bor i Haslev og Freerslev Sogne. Elever fra andre sogne må søge oplysning i deres eget hjemsogn. Uanset hvor man bor, bliver man i udgangspunktet konfirmeret i det sogn, hvor man bor.
Med ”nuværende” menes klassen, hvori eleven går i skoleåret 2018-2019.

Haslev Kirke:

Sofiendalskolens læseklasse, Ø-klasse, Skolen Ved Skoven, Bråby Heldagsskole og andre specialklasser: Lørdag den 21. marts kl. 12.30 (Anne Rydahl Nielsen)

Sofiendalskolens nuværende 6A: Søndag den 19. april kl. 9.30 (Anders Damkjer)
Sofiendalskolens nuværende 6B: Søndag d. 26. april kl. 9.30 (Marie Rørbæk)

Nordskovskolens nuværende 6A: Søndag d. 19. april kl. kl. 11.30 (Anders Damkjer)
Nordskovskolens nuværende 6B: Søndag d. 26. april kl. 11.30 (Marie Rørbæk)

Privatskolens nuværende 6A: Lørdag d. 25. april kl. 9.30 (Ole Bjerglund Thomsen)
Privatskolens nuværende 6B: Lørdag d. d. 18. april kl. 9.30 (Solveig Ståhl-Nielsen)

Vibeengskolens nuværende 6. A: Lørdag d. 25. april kl. kl. 11.30 (Ole Bjerglund Thomsen)
Vibeengskolens nuværende 6. B: Lørdag d. 18. april kl. 11.30 (Bo Scharff)

For Vibeengskolens og Nordskovskolens elever, som bor i Førslev, Bråby og Teestrup, er konfirmationerne henholdsvis fredag d.8. maj i Teestrup, lørdag d. 9. maj i Førslev og søndag d. 10. maj i Bråby, alle dage kl. 11.00 (Solveig Ståhl-Nielsen). For elever bosiddende i Terslev gør det samme sig gældende, få datoen ved at kontakte Terslev Kirke.

Freerslev Kirke:

Konfirmander med ønske om eller tilknytning til Freerslev: Bededag, fredag den 8. maj kl. 10.30 i Freerslev Kirke

Indskrivning:

Indskrivning til konfirmation finder sted i begyndelsen af juni 2019. Se kirkebladet og hjemmesiden.