Konfirmationer i 2021

Konfirmationer i Haslev og Freerslev Kirke foråret 2021

Disse konfirmationsdatoer og oplysninger gælder for elever, som bor i Haslev og Freerslev Sogne. Elever fra andre sogne må søge oplysning i deres eget hjemsogn. Uanset hvor man bor, bliver man i udgangspunktet konfirmeret i det sogn, hvor man bor.
Med ”nuværende” menes klassen, hvori eleven går i skoleåret 2019-2020.

Haslev Kirke:
Sofiendalskolens læseklasse, Ø-klasse, Skolen Ved Skoven, Bråby Heldagsskole og andre specialklasser: Lørdag den 20. marts kl. 12.30 (Anne Rydahl Nielsen)

Sofiendalskolens nuværende 6A: Søndag den 18. april kl. 9.30 (Anders Damkjer)
Sofiendalskolens nuværende 6B: Lørdag d. 10. april kl. 9.30 (Marie Rørbæk)

Nordskovskolens nuværende 6A: Søndag d. 18. april kl. kl. 11.30 (Anders Damkjer)
Nordskovskolens nuværende 6B: Lørdag d. 10. april kl. 11.30 (Marie Rørbæk)

Privatskolens nuværende 6A: Søndag d. 11. april kl. 9.30 (Ole Bjerglund Thomsen)
Privatskolens nuværende 6B: Søndag d. 11. april kl. 11.30 (Solveig Ståhl-Nielsen)

Vibeengskolens nuværende 6A, 6B og 6C – for de elever, der bor i Haslev: Lørdag den 17. april (Bo Scharff og Ole Bjerglund Thomsen). Det præcise konfirmationstidspunkt på denne dag tilgår, når man kan se, om der bliver to eller tre konfirmationsgudstjenester.

For Vibeengskolens og Nordskovskolens elever, som bor i Førslev, Bråby og Teestrup, er konfirmationerne henholdsvis fredag d. 30. april i Bråby, lørdag d. 1. maj Førslev og søndag d. 2. maj i Teestrup, alle dage kl. 11.00 (Solveig Ståhl-Nielsen). For elever bosiddende i Terslev er konfirmationen søndag d. 11. april. Få nærmere information hos de lokale præster.

Freerslev Kirke:
Konfirmander med ønske om at blive konfirmeret i Freerslev: St. Bededag, fredag den 30. april kl. 10.30 i Freerslev Kirke

Indskrivning:
Indskrivning til konfirmation finder sted i begyndelsen af juni 2020. Se kirkens hjemmeside. Information uddeles på skolerne forud for indskrivningen.