Konfirmationer i Haslev og Freerslev Kirker 2022

Konfirmationer i Haslev og Freerslev Kirke foråret 2022

Herunder oplistes konfirmationsdatoer og oplysninger for foråret 2022. Uanset hvor man går i skole, bliver man i udgangspunktet konfirmeret i det sogn, hvor man bor.

(Med ”nuværende” menes i det følgende klassen, hvori eleven går i skoleåret 2020-2021).

Haslev Kirke:

Specialhold: Sofiendalskolens læseklasse, Ø-klasse, Skolen Ved Skoven, Bråby Heldagsskole og andre specialklasser: Lørdag den 9. april kl. 12.30 (Anne Rydahl Nielsen).

Konfirmander fra specialholdene kan også vælge at blive konfirmeret i Ulse Kirke d. 7. maj.

Sofiendalskolens nuværende 6A: Søndag den 24. april kl. 9.30 (Anders Damkjer)

Sofiendalskolens nuværende 6B: Lørdag d. 23. april kl. 9.30 (Marie Rørbæk)

Nordskovskolens nuværende 6A: Søndag d. 24. april kl. kl. 11.30 (Anders Damkjer)

Nordskovskolens nuværende 6B: Lørdag d. 23. april kl. 11.30 (Marie Rørbæk)

Privatskolens nuværende 6A: Søndag d. 1. maj kl. 9.30 (Ole Bjerglund Thomsen)

Privatskolens nuværende 6B: Søndag d. 1. maj kl. 11.00 (Solveig Ståhl-Nielsen)

Privatskolens nuværende 6C: Søndag d. 1. maj kl. 12.30 (NN)

Vibeengskolens nuværende 6A, 6B og 6C – for de elever, der bor i Haslev: Lørdag den 30. april april (Bo Scharff og Ole Bjerglund Thomsen). Det præcise konfirmationstidspunkt på denne dag tilgår, når man kan se, hvor mange konfirmationsgudstjenester, der bliver behov for.

For Vibeengskolens og Nordskovskolens elever, som bor i Førslev, Bråby og Teestrup, er konfirmationerne henholdsvis fredag d. 13. maj i Teestrup, lørdag d. 14. maj i Øde Førslev og søndag d. 15. maj i Bråby, alle dage kl. 11.00 (Solveig Ståhl-Nielsen).

For øvrige omegnssogne: Få nærmere information hos de lokale præster.

Freerslev Kirke:

Konfirmander med ønske om at blive konfirmeret i Freerslev: St. Bededag, fredag den 13. maj kl. 10.30 i Freerslev Kirke

Indskrivning:

Indskrivning til konfirmation finder sted i begyndelsen af juni 2021. Se kirkens hjemmeside. Information uddeles på skolerne forud for indskrivningen.

Forbehold:

Ovenstående datoer og opdelinger offentliggøres med det forbehold, at situationen kan ændre sig, så planen må revideres.