Juniorkonfirmander

Et gratis tilbud fra Haslev Kirke til alle børn der går i 3. klasse på byens skoler

Haslev Kirke tilbyder et samlet undervisningsforløb af én uges varighed, afsluttende med en familiegudsjeneste. Undervisningen foregår i/ved Haslev Kirke hver eftermiddag i én uge efter skoletid. Der uddeles indbydelser til forløbet ved besøg på skolerne

Nordskovskolen og Sofiendalskolen er efterårshold.
Vibeengskolen samt Haslev Privatskole er forårshold.

”MINIKONFIRMANDER på sporet”
Vi skal lege og synge og gå på detektivjagt rundt i kirken og på kirkegården. Vi skal udfordre os selv og se hvor modige vi er, og så skal vi selvfølgelig i krea-laboratoriet, hvor kun fantasien sætter grænser. Vil du være med til at undersøge alt mellem himmel og jord, så husk at sig til din mor og far at de skal tilmelde dig!

Tilbuddet er gratis, og det er gangske frivilligt om man vil deltage. Man kan sagtens gå til minikonfirmand uden at være døbt, eller medlem af den danske folkekirke.

For mere info kontakt:
Anette Hinge