Åben Fredag

Åben Fredag er en invitation til alle, som kunne have lyst til at tilbringe en fredag aften i hyggeligt socialt samvær med andre.

Det foregår i Kirkehuset og som regel den første fredag i måneden.

ALLE er velkomne! Der kræves ingen tilmelding, og det er normalt gratis.

Kl. 18.00: Hvis man vil være med til fællesspisning, kommer man kl. 18.00. Man har mad med, som ca. svarer til det, man selv har tænkt sig at spise. Maden sættes på et fælles bord, hvorfra alle forsyner sig. Med de tilfældigt sammenbragte retter bliver det altid til et fyrsteligt måltid!

Drikkevarer medbringer man også selv til eget forbrug.

Vi begynder måltidet med et par salmer og en kort andagt.

Kl. 19.30: Man kan også vælge at komme kl. 19.30, hvor det annoncerede program for aftenen begynder. Programpunkterne kan være alt fra sangaften og film til banko og bowling.

Aftenen slutter kl. 21.00. Efter behageligt samvær er aftenen stadig ung, og man kan nå videre til familiebesøg, sofa eller TV.

Alle er velkomne til begge dele af arrangementet.

23mar kl. 09:30

Kirkehøjskole