Dåbsklude

I Haslev Kirke er der en gruppe strikkeglade damer, som strikker dåbsklude til de børn, der bliver døbt i årets løb. En dåbsklud er den klud, som præsten eller et familiemedlem bruger, når de tørrer dåbsbarnets hoved efter dåben.

Dåbskludene er en gave og et minde til dåbsforældre og dåbsbørn.

De bliver strikket i hvidt, økologisk bomuldsgarn og med forskellige mønstre, som kirken har købt rettighederne til. Kirken betaler garnet. Der bliver broderet navn og dato på hver dåbsklud.

Vi er 15 strikkere i gruppen, og vi mødes en gang om måneden i Kirkehuset, hvor vi strikker et par timer i hyggeligt samvær. Man får garn og mønstre med hjem og strikker videre hjemme. De færdige dåbsklude medbringer man til næste møde.

Ud over dåbskludene er vi også begyndt at hækle små kors, som bliver givet som bogmærker til den børnebibel, som dåbsforældrene får af kirken i forbindelse med dåben.

Har du lyst til at være med, er du velkommen til at kontakte Grethe Juel Jensen på. tlf. 51885630

31maj kl. 10:00

Sangcafé