Velkommen til Kirkemiddag i Kirkehuset!

Vi glæder os meget til at starte igen og vi har virkelig lagt os i selen for at skabe gode, trygge og ikke mindst hyggelige rammer for den kommende sæson af kirkemiddag. Så har du lyst til at møde andre og spise en god frokost sammen, så mød op til Kirkemiddag og nyd samværet, den gode mad og en kop kaffe ved et veldækket bord.

OBS! Der skal bæres mundbind ved ankomst til kirkemiddag.

Sted: Kirkehuset
Tidspunkt: Torsdage kl. 12.00 - 13.30
Pris: 65,- kr. for middag + kaffe (øl, vand på falske og vin kan købes)
Der er ikke noget program udover fællesspisningen, da det er samværet, der tæller.

Nye datoer for kirkemiddag:

• Torsdag d. 5/11
  • Torsdag d. 19/11
  • Torsdag d. 3/12
  • Torsdag d. 17/12

OBS: Pga. corona, er vi ekstra opmærksomme på smittefare. Af denne grund vil bordopstillingen være lidt anderledes end ellers, så der er behørig afstand. Dog ikke længere end vi stadig kan sludre sammen. Fællessangen må for en stund udelades, men mon ikke der kommer andre interessante input til maden alligevel :-)

Maden blive serveret af frivillige, der selvfølgelig bærer handsker, og det samme er gældende for den efterfølgende kaffe/te. Vi opfordrer alle til at spritte hænder af før og efter arrangementet, og ellers forholde sig til de gængse retningslinjer.

Tilmelding er nødvendig og kan ske til kirkekontoret dagen før inden kl. 12, tlf. nr. 5631 5162 eller mail: kontor@haslevkirke.dk
Kontaktperson: Anette Hinge abhi@km.dk

27okt kl. 17:30