Litteraturcafé til forundring, fordybelse og debat

Vi læser og læser. Vi læser, bl.a. fordi litteraturen giver os mulighed for at udforske menneskelivet, for at spejle os og for at vide, at nogen har tænkt noget af det samme, som vi tænker - og andre har tænkt større, mindre eller skævere. Også i Haslev sluger vi litteraturen, mens litteraturen sluger os, mens den hjælper os til at forundres og fortolke vores liv.

Alle kan deltage

Haslev Kirkes Litteraturcafé indbyder til fælles fordybelse i små hjørner af dansk litteratur. Arrangementerne består af foredrag ved forfattere og fagpersoner, som vil hjælpe os til at åbne litteraturens skatkammer, til at diskutere og tænke videre. Alle kan være med: Det er ingen forudsætning, at man har læst til aftnerne. Men til hver café-aften vil der være forslag til forberedende læsning.

Program 2019-2020

Det samlede program finder du her

Datoerne er:

24. januar

28. februar

27. marts

Studietur: 30. april (NB. torsdag!)

Praktiske informationer

Der serveres en forfriskning i løbet af aftnen (pølse, ost, vin). Deltagelse: Kr. 100,-. Tilmelding er ikke nødvendig. Litteraturcaféen finder sted i Kirkehuset, Kirkepladsen 8, Haslev.

Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte sognepræst Ole Bjerglund Thomsen, som er kontaktperson til udvalget for litteraturcafeen.

22nov kl. 20:00

Koncert med "Middle East Peace Ensemble"

Haslev Kirke

22nov kl. 20:00