Musik i kirken

GRUNDTVIG I SVENSKE TONER
Mandag d. 27. januar kl. 19.30

FÆLLESSANG OG KONCERT: Den svenske duo Gary Graden og Mattias Wager er begge ansat som musikere - korleder og organist - i Storkyrkan, Stockholms Domkirke. Sammen har de udviklet en legende og improvisatorisk - og fordomsfri(!) måde at arbejde med fællessang på, både i og udenfor kirken. Hvert år møder de tusindvis af mennesker i store alsangs-arrangementer, både i kirker og ude i samfundet. Målet er altid at skabe musik sammen og at styrke ethvert menneskes iboende lyst til sang.
Se evt. fra denne ret festlige video fra 2. juledag 2019 (tag f.eks ca. 11:40, hvor "I am dreaming of a white christmas" bliver koblet med Bach´s C-dur præludium), for at få et indtryk af de to musikeres virke:

KULTUR OG RELIGION BYGGER BRO PÅ NORSK
Tirsdag d. 28. januar kl. 19.30

FÆLLESSANG OG KONCERT: Erik Hillestad - legendarisk musikproducent, leder af Kirkelig Kulturversted og Kulturkirken Jacob i Oslo, samt sangeren Marian Lisland og komponisten/organisten Øyvind Kristiansen vil denne aften præsentere os for deres fælles kæmpeprojekt, Jakobsmesserne.

Det handler om at bygge bro. Mellem kulturer, mellem religioner, mellem kultur og religion, mellem mennesker kort sagt. Arbejdet med Jacobsmesserne startede i år 2000, og er blevet til i et samarbejde med studenterpræsterne i Oslo. Med tiden er det blevet til hele fem gennemkomponerede messer, og de tre norske gæster vil tage os med ind i dette univers af undren, tro og tvivl  for musikere, sangere, tekstlæsere og liturger og ikke mindst menighed.

PÅSKEAFTENSANG
Lørdag d. 11. april kl. 16.30

Max Regers kantate over "O hoved højt forhånet"
(orig."O Haupt voll Blut und Wunden")
for obo, violin, orgel, sopran, tenor, kor og menighedssang.
Medvirkende: Nærum Kirkes kor under ledelse af Amalie Hersnack Grunnet samt Betty og Peter Arendt, m.fl.
- efterfølgende påskelam på Emmaus á 100 kr. plus drikkevarer

PARAPLYAFTEN I KIRKEHUSET
Tirsdag den 21. april kl. 17:30

Musikken leveres denne gang af DE GLADE DRENGE

KONCERT MED JULIE BERTHELSEN
Torsdag den 28. maj kl. 19:30

- i samarbejde med Emmaus
Entré: 100 kr.

SALMEFEST 2020
Onsdag d. 3. juni kl. 19.00

Med ti danske salmedigtere og til danske komponister
- i samarbejde med Emmaus

150 ÅRS KONCERT I
Fredag d. 5. juni kl. 19.30

Den første af tre jubilæumskoncerter - i anledning af, at Haslev som stationsby fylder 150 år - med Ensemble Storstrøm og tenoren Mathias Hedegaard
- i forbindelse med koncerten er der fernisering på fotoudstilling og release på bogen HASLEVBILLEDER – EN BILLEDBOG

SERBISK KORKONCERT
Lørdag den 22. august kl. 19:00

Medvirkende: Novi Sad Universitetskor i samarbejde med Haslev Kirkes Ungdomskor.
Dirigent: Bogdan Djaković

EN ALVORLIG KONCERT
Søndag den 20. september kl. 14:30

Brahms’ Vier Ernste Gesänge og orgelmusik af Bach og Reger