Musik i kirken

MIDDLE EAST PEACE ENSEMBLE
Fredag d. 22. november kl. 20.00

I forbindelse med det årlige Emmaus-møde, hvor temaet er GÆSTFRIHED giver trioen Middle East Peace Ensemble koncert.

De tre forrygende musikere er Henrik Goldschmidt, som er solooboist i Det kgl. Kapel, og samtidig regnes for en af de bedste klezmer-oboister i verden, Anders Singh Vesterdahl  på harmonika, samt Bilal Irshed, der spiller det arabiske strengeinstrument oud.

ÅRETS JULEKONCERT
Torsdag d. 12. december kl. 20.00

Vi får besøg af egnsorkestret Ensemble Storstrøm med dirigent Jørgen Graven Nielsen, og Haslev Kirkes eget Ungdomskor synger sammen med hele tre andre kor fra både Næstved, Nykøbing F og Maribo.

Vi skal høre stemningsfuld julemusik fra Händels Messias over Benjamin Brittens Ceremony of Carols til vore dages populære kormusik af John Rutter. Der vil også være fællessang på programmet.

Gratis adgang

Se mindre