Sangcafé

Den sidste fredag i hver måned kl. 10.00-11.30 (med undtagelse af sommer og jul) holdes der halvanden times sangcafé i Kirkehuset.
Sancaféen er en Haslev-opfindelse, som har bredt sig til hele Sjælland! Opskriften er den samme hver gang: 2-3 sange til at starte på, 20 minutters morgenkaffe med rundstykker og så flere sange og salmer indtil kl. 11.30 - med en lille pause, hvor deltagerne selv kan ønske nye sange til den kommende sangcafé.

Der synges primært efter den nyeste højskolesangbog og efter salmebogen. Så der synges både kendte og mindre kendte sange og salmer - ofte bundet til årstiden eller kirkeåret. Der er virkeligt tale om et varmt og uformelt samvær omkring det at synge sammen - under suveræn ledelse af organisten eller hans vikar.

Deltagelse er gratis, men vi samler altid ind til et godt humanitært, diakonalt eller socialt formål. Man kan bestille kirkebil til sangcaféen.

Organisten spiller til og fortæller undervejs. Foto: Vartan Epremian

09aug kl. 19:30