Har du lyst til at give en hånd som frivillig chauffør?

22.10.2018

Haslev Kirke er godt igang med at oprette et hold af frivillige, som hjælper med at køre ældre, gangbesværede til og fra søndags-gudstjenesten. Jo flere til at deles om opgaven, jo bedre!

Efter at have ligget stille i en periode, er tilbuddet om kørsel med kirkebil atter en realitet:

Da det ikke har været muligt at få et lokalt taxaselskab til at overtage opgaven efter Taxi-Stig, har vi været nødt til at ændre konceptet en del. Tilbuddet om kørsel med kirkebil gælder indtil videre kun gudstjenester om søndagen, og det er frivillige fra Haslev Sogn, som forestår kørslen.

Vi er ved at sammensætte et godt hold af frivillige, som har lyst til at hjælpe med denne opgave. Og jo flere vi er, desto større spredning kan der blive på ”vagterne”. Derfor spørger vi:

Har DU lyst til at glæde folk, som gerne vil til søndags-gudstjeneste, ved at sørge for, at de kommer trygt frem og tilbage fra kirke? Vores målgruppe er ældre, gangbesværede personer, som i mange tilfælde bruger stok eller rollator, og da det godt kan fylde en del, kan det blive nødvendigt at køre et par ture i forbindelse med en gudstjeneste. Det er en service, som vore ældre sætter stor pris på, så vi håber at høre fra rigtig mange.

Har det din interesse, så kontakt kirkekontoret på telefon 56 31 51 62 eller mail kontor@haslevkirke.dk