Du er her: 

SANGENES BLÅ BOG I

Katrine Frøkjær Baunvig, som bl.a er kendt for sin bog "Den eneste ene", præsenterer sine egne yndlingssange i en sangaften, som lægger op til den kommende nye højskolesangbog


onsdag den 30. januar kl. 19:30 

Vi skal have en ny højskolesangbog i 2020! Som optakt til arbejdet med at finde sangene til denne mest solgte af alle danske bøger har Danmark Radio lavet en lang række spændende udsendelser med titlen SANGENES BLÅ BOG.

Haslev Kirke har inviteret to af dem, der mest levende fortalte om dansk kulturhistorie i disse radioudsendelser, nemlig Katrine Frøkjær Baunvig fra Syddansk Universitet samt tidligere højskoleforstander Jørgen Carlsen. De skal ikke snakke om den kommende højskolesangbog. De skal lave en sangaften for os og med os med deres egne yndlingssange: danske sange med meninger bag. Katrine Frøkjær Baunvig lægger ud onsdag den 30. januar kl. 19:30. Katrine underviser til daglig på Syddansk Universitet i religionshistorie. Derudover en hun nok mest kendt for sin bog ’Den eneste ene: Hvordan vi lærte at drømme om den store kærlighed’. Så mon der ikke sniger sig en enkelt kærlighedssang ind denne aften?

Del dette: