Tag på rejse med Haslev Kirke til Israel/Palæstina

21. - 28. november 2019 er der mulighed for at deltage i en studierejse fra Haslev med besøg hos venskabsmenigheden i Beit Sahour

En del af Haslev Kirkes venskabsrelation til den ortodokse kirke, Forfædrenes Kirke, ved Betlehem i Beit Sahour går ud på gensidige besøg. Der planlægges nu en ny rejse til Israel/Palæstina. Her finder du folderen:

Det bliver med garanti en fantastisk og øjenåbnende tur. Ikke bare er området med dets politiske, religiøse og kulturelle historie noget særligt, som byder på mange seværdigheder og oplevelser. Men muligheden for at besøge venskabsmenigheden og møde lokale palæstinensere, som inviterer inden for i deres hjem og liv, er en helt unik mulighed, som man aldrig vil få hverken på egen hånd eller som del af en grupperejse.

Del gerne med andre, du synes skal have muligheden. Rejsen er ikke begrænset til folk, der bor i Haslev.