Den nye præst er på vej!

13.04.2018

Freerslev og Haslev menighedsråd har ansat Anders Damkjer, Kolding som ny sognepræst. Anders er 38 år - gift med Martha og har to døtre på 13 og 9 år. Martha er sosuassistent. Familien flytter snarest ind på Allegade 56, som er den midlertidige bolig, indtil den nye præstegård står færdig.
Anders har tidligere arbejdet en del som børne- og ungdomsleder - både som frivillig og ansat. Dette arbejde har han udført både i frikirke og valgmenigheder præget af karismatisk kristendomsforståelse. Dette engagement og denne rejse gennem det kirkelige landskab har givet Anders blik for sognekirkens store værdi som menighedsform. Han giver selv udtryk for, at han har bevæget sig fra et meningsfællesskab til et menighedsfællesskab. Anders ønsker at være en del af en kirke, der arbejder på at være noget for hele sognet, og han beskriver sig selv som en person, der befinder sig midt i det kirkelige landskab.
Anders har studeret teologi i Århus og afsluttede disse studier december 2017. Mandag den 23. april kl.  19.00 skal Anders ordineres i Roskilde Domkirke og søndag den 6. maj bliver han indsat i Freerslev Kirke kl. 9.00 og Haslev Kirke kl. 10.30. Efter gudstjenesten i Haslev kirke er der velkomstreception for Anders og hans familie i Kirkehuset.
Alle er velkommen til at deltage i ordinationen. Der afgår bus fra Haslev Kirke kl. 17.30. Tilmelding til kirkekontoret.
Alle er naturligvis også velkommen søndag den 6. maj til gudstjeneste og reception.

Læs Kirkenyt her

Se dagens ord