Forårskoncert med Herlufsholm Kirkes Kammerkor og ung blokfløjtestjerne

02.05.2018

Årets forårskoncert i Freerslev kirke finder sted på tirsdag den 15. maj kl. 19.30

Herlufsholm kirkes Kammerkor er hovedaktør ved koncerten, og koret synger dansk musik i lyse farver og med et anstrøg af lethed. Som gæstesolist medvirker blokfløjtespilleren Clara Guldberg Ravn. Desuden medvirker organist Marie Ottar Jespersen. Dirigent er Herlufsholm kirkes organist og kantor Karsten Gyldendorf.

Clara Guldberg Ravn er en ung dansk musiker med internationalt udsyn. Hun er født i Dragør, men valgte at henlægge studierne til Stockholm, hvor hun er dimittend fra Den kongelige Musikhøjskole med Dan Laurin som sin hovedfagslærer. Hun samarbejder med førende barokmusikere og har for nyligt udgivet en EP med musik af bl.a. Marin Marais, en fransk barokkomponist, som hun også har valgt at spille musik af ved denne koncert.

Programmet omfatter i øvrigt musik af John Frandsen, Niels la Cour, Merete Kuhlmann og ikke mindst Michael Bojesen, hvis kompositioner for kor og blokfløjte over danske folketoner som ”Drømte mig en drøm i nat” og ”Stille hjerte, sol går ned” lægger grundtonen i programmet.

Der er gratis adgang til koncerten

Læs Kirkenyt her

Se dagens ord