Billed-udstilling i Kirkehuset med Birte Bråd

På gangen i Kirkehuset har der hver 3. måned været skiftende udstillinger af lokale kunstnere. For tiden og indtil 15. nov. 2019 udstiller Birte Bråd Hansen sine akvareller.

Birte Bråd Hansen, som udstiller i Kirkehuset i denne omgang, er udpræget akvarelmaler. Hendes billeder fremstår som koncentrerede og farverige, med stor variation i motivvalg og farver.

Birte Bråd kommenterer sine billeder: ”Det er en utrolig dejlig oplevelse at sidde i naturen og male. Man kan blive helt ”høj” af det. Men nogle gange er tiden for kort, eller vejret ikke samarbejdsvilligt, så tager jeg fotografier, som jeg kan bruge som udgangspunkt for mine billeder. De første mange år var det landskabsmaleriet, jeg ønskede at perfektionere. Portrætter har også interesseret mig meget. Jeg maler ikke personer, som jeg kender, men betragter ansigterne som landskaber. Udgangspunktet er billeder i aviser og tidsskrifter m.m. De seneste år har jeg arbejdet med en mere fri og fabulerende tilgang til billedarbejdet.”

Birte Bråd Hansen har deltaget i udstillinger vidt omkring: Bl.a. Rådhushallen i Køge, KAM sommerudstilling på Anneberg og på Køge Galleriet. Derudover har hun udstillet alene på flere biblioteker, plejehjem og andre virksomheder.

Udstillingen har åbent i kirkens åbningstid normalt fra 9.00 til 15.00. og i weekenden i forbindelse med gudstjenesterne og andre arrangementer.