Et håb på størrelse med en myg

Merete Bandak deler d. 28. oktober kl. 19.30 sin personlige erfaring af at miste

Mandag d. 28. oktober inviterer Haslev Kirke til en sogneaften for alle interesserede, der handler om at miste. Miste en, man holder af. Miste håbet.

Det er efterår og snart Alle helgen, hvor vi særligt husker dem, vi har mistet.

Forfatter Merete Bandak vil denne sogneaften i Haslev Kirkes Kirkehus d. 28. oktober kl. 19.30 fortælle ud fra sin roman ”Et håb på størrelse med en myg”, som tager udgangspunkt i hendes egen erfaring af at miste sin mand gennem mange år. Hun fortæller åbent om at være helt nede og bide i græsset, om at opleve, at alt håb er ude. For hvor er håbet, når håbet om overlevelse ikke længere findes?

Efter foredraget er der pause og mulighed for drøftelser og spørgsmål. Her kan erfaringer deles om det, der er svært, og om igen at finde håb og finde tilbage til livet og hverdagen.

Kirkens præster vil også være til stede, som altid står til rådighed for personlige samtaler. Og der er mulighed for at høre om Haslev Kirkes tilbud om sorggrupper, hvor man deler erfaringer og livsvej for en tid efter at have mistet.

At mindes, trøstes og håbe med lys, ord og fællesskab

Søndag d. 3. november er Alle helgens søndag, hvor vi særligt husker dem, vi har taget afsked med for nylig eller for længere tid siden. Navnene på dem, der er døde inden for det sidste år bliver læst op ved gudstjenesterne, hvor vi deler det vilkår, at livet er skrøbeligt, og at kærligheden aldrig hører op – heller ikke selvom vi er adskilte.

Alle helgen markeres denne dag i Freerslev Kirke kl. 10.30, i Haslev kl. 14.00, i Teestrup Kirke kl. 10.30, i Førslev Kirke kl. 16.00 og i Bråby Kirke kl. 19.00. Også mange andre kirker markerer Alle helgen – se nærmere på kirkernes hjemmesider.