Stafet for livet 2018

09.08.2018

Fra lørdag den 8. september kl. 11.00 til søndag den 9. september kl. 11.00 på Midtsjællands Gymnasium, Skolegade 31, Haslev

Haslev Kirke stiller i år et hold i samarbejde med sogne i Tryggevælde Provsti. Vi håber, mange igen har lyst og energi til at medvirke og tilmelde sig holdet. Holdets udfordring bliver, at der hele døgnet skal være en person på banen. Jo flere tilmeldte jo flere kan være på banen samtidig. Alle kan deltage, og om man vil gå, løbe eller køre på løbehjul, bestemmer man selv. Det gælder ikke om at komme først, men om at gøre en aktiv indsats i kampen mod kræft. Når tilmeldingerne er i hus, bliver der lavet en plan for, hvornår vi kan regne med jer på banen.
Der etableres et kirketelt, hvor holdet får base. Her vil der være mulighed for at hvile benene, få en forfriskning og en god snak. For dem der vil med hele døgnet, bliver der mulighed for at rulle soveposen ud.
Deltagerpris voksne kr. 100,- børn ifølge med voksen kr. 50,-
Tilmelding via: