Malerholdet ”Oasen” udstiller i Kirkehuset

Udstillingen varer fra november til februar, og viser malerier, som er blevet til på "Oasen" af pensionister, der i et åbent fællesskab lader sig undevise og inspirere.

Malerholdet har eksisteret i 14 år. De mødes hver fredag på ”Oasen” Grøndalsvej 8 i Haslev.

En gang imellem har de undervisere/kunstnere ude fra til at undervise og lære sig forskellige teknikker. De tager også på ture til forskellige gallerier eller besøger kunstnere for at lade sig inspirere.

Birte Bråd Hansen er den faste underviser på holdet. Og hun er den forrige udstiller i Kirkehuset.

Malerholdet har udstillet forskellige steder: Sundhedscentret i Faxe, biblioteket i Haslev, ”Huset” i Faxe Ladeplads og på Grøndalscentret i Haslev.

Malerholdet ”Oasen” er åben for alle førtids-eller folkepensionister samt efterlønsmodtagere.

Udstillingen i Kirkehuset kan ses fra 15. november til 15. februar i Kirkens åbningstider indtil 15.00 samt i weekender under de almindelige tjenester.