"Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte" - paraften d. 8. november 18.30

05.10.2018

Torsdag d. 8. november kl. 18.30 inviterer Haslev Kirke igen til en aften om parforholdet. I år med psykolog og forfatter Jytte Vikkelsøe. Ideen med aftenen er at inspirere par til at bruge tid på at pleje deres forhold

Arrangementet indledes igen i år med aftensang i kirken med et strejf af kærlighed, parforholdets glæder og besværligheder - og Vorherres velsignelse. Derefter er der lækker tapasbuffét, vin og vand. Og når både sulten er stillet, er der foredrag ved psykolog Jytte Vikkelsøe og efterfølgende drøftelser. Pris for traktement: 50,-. Tilmelding til en af præsterne eller kirkens kontor senest torsdag d. 8. november. Arrangementet er for alle, par, singler eller den ene part i et par – men kun for dem under 50 år.

Foredrag:  ”Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte”

Socialpsykolog Jytte Vikkelsøe vil fortælle om sin forskning i parforhold, forelskelser og konflikter ud fra sin banebrydende bestseller bog ”Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte. Om hvorfor vejen til det liv, du længes efter, altid går gennem jeres mest fastlåste konflikter”. En af hendes mest overraskende konklusioner viser, at de uoverensstemmelser, der kan virke anstrengende, er bygget ind i forelskelsen helt fra begyndelsen. Du falder simpelthen kun for et menneske, der i sin personlighedsstruktur bærer kimen til konflikt med netop dig i sig. Det kunne synes at være dårligt nyt. Men det er faktisk godt nyt – eller i hvert fald opklarende for dem af os, der undrer os over, hvorfor konflikt og modstand opstår. Og der er redskaber at hente for dem, der vil arbejde med forholdet og konflikterne.

Læs Kirkenyt her

Se dagens ord