Frivillige kirkebils-chauffører

22.10.2018

Efter at have ligget stille sommeren over, er tilbuddet om kørsel med kirkebil atter en realitet.
Da det ikke har været muligt at få et lokalt taxaselskab til at overtage opgaven efter Taxi-Stig, har vi været nødt til at ændre konceptet en del. Tilbuddet om kørsel med kirkebil gælder indtil videre kun gudstjenester om søndagen, og det er frivillige fra Haslev Sogn, som skal forestå kørslen.

Så nu skal der sammensættes et godt hold af frivillige, som har lyst til at hjælpe med denne opgave. Derfor spørger vi: Har du lyst til at glæde folk fra menigheden ved at sørge for, at de kommer trygt frem og tilbage fra kirke? Vores målgruppe er ældre, gangbesværede personer, som i mange tilfælde bruger stok eller rollator, og da det godt kan fylde en del, kan det blive nødvendigt at køre et par ture i forbindelse med en gudstjeneste. Det er en service, som vore ældre sætter stor pris på, så vi håber at høre fra rigtig mange. Jo flere man er, jo større spredning kan der blive på ”vagterne”.
Har det din interesse, så kontakt kirkekontoret på telefon 56 31 51 62 eller mail kontor@haslevkirke.dk

Læs Kirkenyt her

Se dagens ord