KULTUR OG RELIGION BYGGER BRO PÅ NORSK

Tirsdag d. 28. januar kl. 19.30 er fællessangen i kyndige norske musikeres hænder. Vi skal opleve, hvordan Kulturkirken Jacob i Oslo bygger bro med Jacobsmessen.

Erik Hillestad - legendarisk musikproducent, leder af Kirkelig Kulturversted og Kulturkirken Jacob, samt sangeren Marian Lisland og komponisten/organisten Øyvind Kristiansen vil denne aften præsentere os for deres fælles kæmpeprojekt, Jakobsmesserne.

Det handler om at bygge bro. Mellem kulturer, mellem religioner, mellem kultur og religion, mellem mennesker kort sagt. Arbejdet med Jacobsmesserne startede i år 2000, og er blevet til i et samarbejde med studenterpræsterne i Oslo. Med tiden er det blevet til hele fem gennemkomponerede messer, og de tre norske gæster vil tage os med ind i dette univers af undren, tro og tvivl for musikere, sangere, tekstlæsere og liturger og ikke mindst menighed.