Juniorkonfirmander i Haslev Kirke

Der er snart juniorkonfirmandundervisning for alle børn i 3. klasse, så HUSK at melde dit barn til:
Uge 10 – Privatskolen
Uge 13 – Vibeengskolen

Vi skal høre beretninger fra Biblen, synge, lege og snakke om Gud og kirke, og så skal vi på detektivjagt rundt i kirken, på kirkegården og mange andre spændende steder.

Vær opmærksom på, at man sagtens kan gå til juniorkonfirmand uden at være døbt eller være medlem af Den danske Folkekirke. Der er seneste tilmelding den 21. februar.

Juniorkonfirmandundervisning for Nordskov og Sofiendal sker i efteråret 2020.

Undervisningen foregår efter skoletid, og børnene bliver afhentet på skolen. Se mere information om ugens program og tilmelding i den folder der bliver delt ud i klasserne snarest. Har du yderligere spørgsmål, så kontakt kirke- og kulturmedarbejder i Haslev kirke Anette Hinge på abhi@km.dk eller tlf: 51 85 78 63