Det sete - det hørte - det læste

Fra den 15. februar 2020 udstiller Liss og Peter Lindhardt Olesen i Kirkehuset.

Parret har i 24 år drevet et malerfirma i Rødvig, hvor Peter ved siden af malerarbejdet

udførte skrift- forgyldning og dekorationsarbejde i en del kirker sammen med konservator fra Nationalmuseet. I samme periode underviste Liss i billedvævning og havde samtidig den glæde at væve messehagler til et par stevnske kirker.

I 1988 flyttede de til Sverige, hvor de i mange år købte, renoverede og solgte gamle almuemøbler. Desuden havde de en gavebutik med keramik, glas, tekstil og egne tilvirkede ting samt deres malerier. Liss har også vævet et billede til Markaryds kirke.

De glæder sig over, at mange af deres malerier og møbler findes rundt om i verden,

desuden har de haft udstillinger i både Danmark og Sverige.

I 2018 flyttede Liss og Peter til Haslev, hvor de gerne vil forsætte med at male – dog i lidt mindre omfang, da pladsen er mindre og alting tager længere tid.

De maler begge med olie og spartel – deres billeder har aldrig nogen titel, det må være op til betragterens eget øje og fantasi.

Inspirationen får de fra: DET SETE – DET HØRTE – DET LÆSTE.

Liss og Peter bor på Niels Bohrs Vej 15, og er altid villige til at vise deres billeder og fortælle om dem.

E-mailadresse: lindhardt.olesen@gmail.com

Udstillingen er åben indtil 7. maj i kirkens almindelige åbningstid.