Sommercafe med højskolesang

Haslev Kirke inviterer tirsdag d. 14., 21., 28. juli og 4. august kl. 19.30 til hyggelige sommeraftner for de sangglade - eller bare selskabsglade.

Den 14. juli er det Bent Ole Bærenholdt og Arne Andreasen, der står for sangaftenen.

Vi synger fra Højskolesangbogen. Efter ca. 45 minutter sang er der mulighed for at blive siddende i sommercafeen med et glas vin eller en kop kaffe og hygge sig med hinanden. Der er kaffe på bordene og der er mulighed for at købe øl, vand og vin.

”Coronatiden har gjort alle aldre opmærksomme på glæden ved at synge, så vi tror og håber, at også alle aldre kunne have lyst til at finde vej til kirkens sommercafe”, forklarer Ole Bjerglund Thomsen og fortsætter: ”Vi ved, at mange ikke har de samme rejse- og aktivitetsmuligheder i deres sommerferie, som de plejer. Vi ved også, at mange savner Haslev Kirkes sangcafé. Derfor finder et nyt arrangement med fællessang vej ind i sommerperioden”.