Så er der igen igen paraplyaften, men bemærk de ændrede tilmeldingsbetingelser

TILMELD DIG FRA ONSDAG D. 7.10 i kontorets åbningstid fra kl. 9 -12.30

Tirsdag, den 27. oktober kl. 17.30 er det årets sidste Paraplyaften, - og den går ikke stille af. Ved pianoet og orgelet er det som altid, Paraplyaftenernes primus motor, Haslev Kirkes organist Peter Arendt, de 2 sangerinder Betty og Astrid, og sidst men ikke mindst trioen De Glade Drenge.

For at få flest mulige pladser, vil der under spisningen ikke være sang. Efter maden flyttes resten af arrangementet i kirken, og der vil selvfølgelig blive serveret kaffe efterfølgende. Tilmelding til arrangementet sker på Haslev Kirkes Kontor på 56 31 51 62 hos Bente, og kan ske fra onsdag d. 7.10.2020 kl. 9.00-12.30. BEMÆRK AT DER ER ET BEGRÆNSET ANTAL PLADSET GRUNDET COVID 19, så det er tilmelding efter først til mølle princippet. Betaling skal ske ved tilmelding enten kontant, på mobilePay nr. 30771 (husk navn) eller på kontonr::4955 0009228799

Vi følger alle restriktioner og vejledninger i forhold til corona, og opfordrer til at vi alle passer godt på hinanden. Vi har selvfølgelig behørig afstand når vi synger i kirken, og når vi spiser sammen inde i salene, men vi skal nok få en rigtig hyggelig aften alligevel.

Praktisk info: Når dørene åbnes, er det kun muligt at komme ind gennem glashuset, da de andre døre vil være aflåst.

Prisen er 75,- kr. og al overskud går som vanligt til Café Paraplyen.