Kære menighed!

Hvor var det dejligt, da flere og flere af Haslev Kirkes tilbud og arrangementer startede igen i løbet af august og september måned! Og hvor er det trist, at vi nu oplever, at den øgede smittespredning gør, at vi må begrænse os igen.

Her i Haslev Kirke og Kirkehus vil vi gøre meget for at bibeholde så højt et aktivitetsniveau som overhovedet muligt, men det betyder, at vi må være opfindsomme og eventuelt undvære ting, som hidtil har været en selvfølge. Ordene, sangen og fællesskabet er det vigtigste! Vi gør alt for at være sikre på, at vi følger gældende regler og restriktioner, og hvis det betyder, at vi f.eks. må undvære en servering eller sidde anderledes, end vi er vant til, - så er det naturligvis det, vi gør.

Forudsætningen for at få lov at fortsætte med gudstjenester og diverse arrangementer er netop, at vi overholder regelsættet. På det område gør især vore kirketjenere et stort arbejde for at guide kirkegængere og gæster rundt og på plads i kirke og kirkehus samt sørge for, at der er rent og indbydende i alle vore lokaler.

Med denne lille notits beder vi om menighedens forståelse for, at snart sagt ingenting er som det plejer, så:

Husk – at alle eventuelle begrænsninger eller ændringer sker i ønsket om at kunne fortsætte med kerneydelsen: Ordene, sangen og fællesskabet!

Læs – de mange gode råd og vejledninger som findes på tavler og vægge.

Lyt – til kirkens personale og følg de anvisninger du får. Vi skal passe på hinanden!

Vel mødt i Haslev Kirke og Kirkehus!

Karen Bryld Hansen
                                                                                                                        - formand for menighedsrådet