JULEHJÆLP 2020

Haslev Kirke uddeler hvert år julehjælp til mennesker, der har brug for en håndsrækning for at kunne holde jul. Midlerne til julehjælpen kommer fra en række organisationer i lokalområdet, som velvilligt bidrager, samt fra indsamlinger i Haslev Kirke og Freerslev Kirke.

Julehjælpen er fortrinsvis tiltænkt familier med børn, der bor i Haslev-området. Alle kan søge uanset f.eks. religiøs og etnisk baggrund.

Julehjælpen består af enten en købmandspose eller et gavekort eller en kombination af begge dele (gavekortet kan ikke benyttes til køb af tobak og alkohol). Skulle man af religiøse eller ideologiske årsager ikke ønske kød af en bestemt art i en købmandspose, kan man skrive det på sin ansøgning.

For at ansøge skal man udfylde et ansøgningsskema, som kan printes her fra hjemmesiden eller afhentes på kirkens kontor. Ansøgningsfristen er d. 4. december kl. 12.00. Meddelelse om støtte eller afslag udsendes torsdag d. 10. december pr. post eller mail. Heri oplyses også julehjælpens afhentningstidspunkt.
Du kan udskrive ansøgningsskemaet her: