Du er her: 

Konfirmation

Der er konfirmation i Haslev Kirke tre lørdage og tre søndage i april-maj. Det vil typisk være enten lige efter påske eller kort tid efter påske. I visse år kan der falde konfirmation på bededag og Kr. himmelfartsdag. I Freerslev Kirke er der konfirmation en helligdag kl. 10.30 i slutningen af  konfirmationsperioden for Haslev.

Konfirmationsforberedelse og konfirmation i Haslev og Freerslev Sogne finder sted på syvende klassetrin.

Datoer for konfirmation:

Konfirmationsdatoer halvandet år frem offentliggøres på Haslev Kirkes hjemmeside den 1. torsdag i oktober. Her kan man finde oplysning om hvilke klasser, der konfirmeres på hvilke datoer, samt hvilken præst, der har konfirmationen.

Du kan finde oplysningerne her.

Indskrivning:

Indskrivning til konfirmationsforberedelse sker omkring 1. juni, når den kommende konfirmand går i sjette klasse. Tidspunkt offentliggøres i Kirke Nyt (Haslevs og Freerslev Sognes kirkeblad) i april/maj-nummeret. Der uddeles desuden en seddel i sjetteklasserne på de skoler, hvor de fleste af de kommende konfirmander er elever.

Indskrivning sker ved den præst, der skal konfirmere den unge. Der medbringes dåbsattest samt meget gerne et lille billede (skolefoto, pasfoto eller lignende). Hvis den unge ikke er døbt, medbringes navneattest. Dåb kan finde sted i forbindelse med konfirmandundervisningsforløbet.

Læs mere om konfirmationer i Haslev Kirke under menupunktet "Børn og unge".

Læs mere konfirmationer generelt her.